FNs 17 Verdensmål

Fra globale mål & problemstillinger Verdensmålene sætter rammen for bæredygtig udvikling frem mod 2030. Hele verden har stillet sig bag målene og målsætningerne. Men hvert land har også til opgave at identificere, hvordan den lokale kontekst spiller ind I de 17 verdensmål og de 169 delmål. I danmark har danmarks stastistik og 2030-panelet nedsat projektet ‘vores mål’, som har til formål at identificere indikatorer for alle 169 delmål I en dansk kontekst, så vi kan etablere en baseline og måle vores fremskridt mod en bæredygtig udvikling.

Til lokal kontekst, ambition og effekt I vores projekt tager vi verdensmålene seriøst og bruger de etablerede danske indikatorer som baseline til at styre den bæredygtige udvikling af projektet. Men vi gør verdensmålene til Egedals mål. Egedal kommune har allerede udarbejdet en strategi, som fremhæver ni ud af de 17 mål som særligt relevante for kommunen. Derudover har generous identificeret yderligere 20 delmål, som er relevante I søagerskolens kontekst. Sammen med jer, de lokale, vil vi yderligere konkretisere delmål og projektet, så vi sikrer en bæredygtig udvikling af Søagerskolen, målt og holdt op mod nationale og globale standarder.

 

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.