Masterplan

Vi ønsker at skabe rammerne for et boligområde, der på samme måde som skolen, udgør et samlingspunkt for Smørumnedre og Smørumovre. Samlingspunktet skal bestå af et sted og nogle funktioner, der er tilgængelige både for de fremtidige beboere i Søagerhusene og for boligområdets naboer. Den nye bebyggelse skal også være inspireret af skolens placering på kanten mellem by og landskab. Vi arbejder derfor med, at boligerne placeres i en organisk struktur mod vest og Smørumovre, og en mere stram og retlinet struktur mod øst, hvor området møder Smørumnedres parcel- og rækkehuse. I Søagerhusene vil vi desuden gøre os umage for at knytte an til områdets historie: Smørumnedre er et af de 10 mest historisk rige områder på Sjælland, både naturhistorisk og landbrugshistorisk. Læs mere s.49-55 i udviklingsplanen

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bebyggelse og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.