Arkitektur

Arkitektonisk greb Vi tilpasser og bygger kontraster, således at der både bliver skabt sammenhænge med omgivelserne og variation i selve boligområdet. Bebyggelsen organiseres mod vest i en organisk bebyggelsesstruktur, som leder tankerne hen på en landsbystruktur med huse omkring det grønne gadekær som samlingspunktet for landsbyen. Mod øst organiseres bebyggelsen i en mere retlinet struktur, som afgrænser omgivelserne geometrisk og afskærmer mod de omkringliggende veje.
Selve bebyggelsen disponeres efter hensyntagen til omgivelserne og boligerne vil blive udformet med facadefremspring, i flere etager og med varieret materialevalg, således at der opnås arkitektonisk variation. Boligerne vil også bestå af forskellige boligtyper og størrelser, så de passer til de målgrupper, som vi har identificeret.  

De viste billeder er foreløbige visualiseringer fra den gamle lokalplan, men de afspejler fortsat den stemning og det arkitektoniske udtryk, som bebyggelse og opholdsområder forventes at få, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Således tages der forbehold for fejl og ændringer, og visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.