Vision

Kærlighed Vi ønsker at skabe Smørumnedres nye attraktive, grønne boligområde. Søagerhusene skal være et boligområde, der flyder med ‘kærlighed’. Kærlighed er en buket af gode værdier, der for os, handler om at kunne give noget tilbage. Generøsitet, ordentlighed, gensidig respekt, glæde og stolthed. Ord der beskriver de værdier, vi ønsker at føre ind i de boliger og byrum, vi etablerer. Vi mener, at disse værdier skal flyde igennem processen, selve byggeriet og udmønte sig i den livskvalitet, som vi tror på vil opstå i ethvert byggeri, der kommer ud af denne tilgang. Den bymæssige vision er at skabe et nyt kvarter i Smørumnedre, som er generøst i forhold til den omkringliggende by og inviterer indenfor via stier og funktioner, som alle i byen er velkomne til at bruge.

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bebyggelse og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.