Om borgerinddragelse

Viden fra Smørumnedre 

Vi ved, at forandringer kan skabe utryghed i lokalmiljøet, derfor arbejder vi med borgerinddragelse og åbenhed som kerneværdier. Der skal være tillid imellem os der kommer som midlertidige gæster i bydelen og dem, der bor og lever der, efter vi er taget afsted igen. Derfor har vi stort fokus på processen, fra start til slut, både indadtil og udadtil i nærmiljøet. Vi har via interviews afdækket, at der er mange i Smørumnedre, som er interesserede i de nye boliger. Fælles for dem er, at de gerne vil bo et sted, hvor der er nem adgang til samvær med andre mennesker, og hvor nogle af de ting, som nu foregår i privaten, kan lægges ud i et fælles rum. Nogle savner boligtilbud, som passer til deres alder og livssituation. Andre har lyst til at flytte hertil men har måske ikke råd. Fælles for dem er, at de gerne vil bo et sted med mere fællesskab og variation i beboersammensætningen, end der typisk er i parcelhuskvartererne i Smørum. Vi vil meget gerne høre fra jer, og har du noget på hjerte, så skriv til os på info@soeagerhusene.dk 

Derfor vil vi med Søagerhusene skabe et kvarter som:

  • Tilbyder boliger i varierende størrelser og med mulighed for på sigt at udvide boligen eller flytte til en større i nærområdet.
  • Tilbyder boliger som varierer i pris, så også nyetablerede boligejere har råd til at være med.
  • Giver mulighed for at være private, men også tilbyder rammer for nye former for uformelle interessefællesskaber mellem voksne mennesker.
  • Åbner sig mod omgivelserne så dets kvaliteter bliver til gavn og glæde for hele lokalsamfundet.
  • Har et boligmix som henvender sig til forskellige livsfaser og generationer, og hvor uformelle  mødesteder fremmer det lokale byliv og skaber stærke fællesskaber på tværs.
  • Tilbyder gode boliger til enlige hvor der er let adgang til at mødes med andre omkring fritidsinteresser, praktisk arbejde og uformelt socialt samvær.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.