DSCF1302

Forår 2021

Nu er det endelig forår, og vi har glædet os til at komme på græs 😊

generous development inviterer derfor alle til orienteringsdag d. 6. juni. På denne dag kan man høre om genanvendelse af byggematerialer, og hvis man har mod på det, kan man komme op i 10 meters højde og se området i hhv. 1., 2. og 3. etages højde. Vi vil desuden optegne en af de fremtidige boligplaner i det man kalder 1:1. Det vil sige, at vi tegner planen op på jorden i den rigtige størrelse, og så kan børn og øvrige fremmødte selv stille møbler ind i ”rummene”. På den måde kan man opleve en lejlighed uden vægge og få en fornemmelse af størrelse og indretning.

Invitation til eventet udsendes via vores nyhedsmail ultimo maj.

Danmarks bedste kommune
Stort tillykke til Egedal kommune som lige er blevet kåret til Danmarks bedste kommune af findboliger.dk. Det er flot!!
Vi i generous er også vilde med Egedal kommune, blandt andet det spor som handler om at skabe ”verdens bedste hverdag” for Egedals borgere. I vores rolle som udvikler har vi også i særdeleshed oplevet en velfungerende og samarbejdsvillig kommune, som er fokuseret på at skabe de bedste udviklingsprojekter. Fra vores første bud på et boligprojekt på Søagerskolegrunden til idag, hvor vi har en færdig udviklingsplan, har vi oplevet stort engagement og en sjælden positivitet hos alle, som vi har mødt i kommunen. Et eksempel at fremhæve er skolens pedel som har hjulpet os, når vi har haft behov for det, i forbindelse med at vi har lejet lokaler på skolen. Alt i alt glæder vi os over, at det netop var i Egedal kommune, at vi landede vores første projekt.

Lokalplanforslag
På byrådsmødet onsdag d. 28. april, blev det besluttet at sende lokalplanen i høring. Der bliver afholdt et borgermøde d. 20. maj, så følg udviklingen her og på Egedal Kommunes hjemmeside.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.