Godkendt lokalplan

Udgivet den 19. november 2021

D. 27. oktober 2021 vedtog Egedal kommunes byråd den endelige ’Lokalplan 64’ vedrørende Søagerskolen og det nye boligkvarter i Smørum. Det har været et rigtig godt samarbejde i hele processen med både rådgivere, naboer og Egedal Kommune. Vi har derfor nu en lokalplan der afspejler den gode dialog, som er en bærende del af den måde vi arbejder på i generous.

For 1,5 år siden vandt vi opgaven, og vi har i tiden indtil nu arbejdet på at lave en lokalplan som vil danne gode rammer for det nye boligområde. I udviklingen af den nye lokalplan, har vi lyttet til både bekymringer og gode forslag, der er kommet til os fra naboerne.

Med udgangspunkt i beskrivelsen af det projekt som Egedal Kommune drømte om, og naboernes mange gode input, har vi gennembearbejdet vores forslag, så projektet i videst muligt omfang viser hensyn til naboerne. På samme tid ønsker vi som bygherre at projektet understøtter vores mål om at skabe et varieret boligområde med blandede ejerformer og boligtyper der afspejler alle livets faser. Det synes vi, at lokalplan 64 viser. Næste step er, at grunden skal udbydes til salg frem til foråret 2022.

Vi glæder os meget til at komme i gang med byggeriet af Søagerhusene, hvilket forhåbentligt vil ske efter sommeren 2022.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.