Generous julehilsen 2020_insta

Jul på Søagerskolen
Vi havde planlagt en juleevent på skolen, men i løbet af de sidste par uger har vi desværre måtte erkende, at det nok var for optimistisk. Nu er det så blevet en umulighed, og vi glæder os til at kunne invitere indenfor i det nye år, så snart det bliver muligt. Vores lokaler har dog fået lidt jule-ånd, med lys og juletræ indenfor, som vi håber kan sprede lidt juleglæde midt i den kolde tid. Vores plancher hænger stadig i vinduerne og bliver løbende udskiftet samtidig med at udviklingen skrider fremad.

Søagerhusene
Vi har brugt meget tid på at undersøge det sted vi skal bygge, både i forhold til Smørum som by, de grønne udearealer og den omkringliggende bebyggelse. De undersøgelser danner grundlaget for arkitekternes arbejde med at skabe en bebyggelse der passer til grunden. Den 3. december præsenterede vi vores forslag til udviklingsplanen for Egedal kommune planudvalg, og kan med glæde fortælle, at den blev modtaget positivt. Udviklingsplanen bliver endelig godkendt i januar.

Vores arkitekter har de seneste måneder arbejdet med placeringen af den kommende bebyggelse på Søagerskole grunden. Det er blevet til en god variation af bygningstyper, der skal understøtte de boligbehov der er i området.

”Generous Development har fra starten stået for en fantastisk spændende udviklingsproces, hvor alle har budt ind med forskellige perspektiver, for hvordan vi kan skabe en spændende og berigende transformation af Søagerskolen. For mig, som arkitekt har det været meget inspirerende at arbejde med et sted der har haft så stor en betydning i lokalsamfundet, og tegne et nyt levende boligkvarter, der kunne blive et bymæssigt samlingssted i Smørum i skolens sted.” Andreas kreativ chef Årstiderne arkitekter

”Udviklingsteamet er sammensat af en bred række fagligheder lige fra urbanisten, der forsker i arkitektur, til entreprenøren der skal opføre byggeriet. Jeg synes det er enormt fedt at samarbejde med så bredt et team, fordi vi hver især bliver ”trykprøvet” på vores faglige input. Jeg tror i høj grad på, at det i sidste ende giver et mere robust og helhedsorienteret projekt, som er mere end bare en fiks arkitektonisk idé. Vi har brugt en del tid på at analysere stedet, tale med naboer og borgere, undersøge biodiversitet osv. Det giver mig en stor tryghed i, at det boligområde som vi ender med at bygge, kommer til at bidrage positivt til omgivelserne og at det også vil give noget tilbage til stedet, naboerne og naturen.” Mette kreativ leder Årstiderne arkitekter

Den tomme skolegrund

Skolen er lukket og der er ikke den samme daglige aktivitet, som der har været de sidste mange år. Derfor vil vi gerne opfordre alle til at passe på skolen i fællesskab og i kærlighed til Smørum.

Med denne opfordring vil team generous hermed ønske alle en glædelig jul og et godt nytår

Vi ses i 2021

 

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.