Ny bebyggelse

Arkitektonisk greb I modsætning til parcelhusområderne, hvor livet leves på hver sin parcel adskilt af hække og rækværk, vil Søagerhusene i fremtiden have fællesskabet i centrum. Det kræver også fokus på at adgangsveje, og gennemgang i området, bliver bearbejdet og tydeliggjort i form af et stisystem, der fletter sammen med resten af nærområdet. Selve bebyggelsen disponeres efter hensyntagen til omgivelserne. De højeste bygninger placeres derfor overvejende centralt i området og mod øst, hvor der ikke er naboer direkte på den anden side af skel.

Området udvikles med ønske om mindre private arealer, som udgangspunkt for at give plads til landskabet, og fællesskabet mellem husene. Dette vil blive naturlige mødesteder, hvor aktiviteter og rekreative fællesskaber kan opstå. Masterplanen indtænker derfor fællesskab, fælleshus og nyttehaver, som kan skabe mulighed for, at beboerne udnytter fællesarealerne. Ved at skabe et varieret boligområde, kan vi imødekomme tidens efterspørgsel på alternative boligtyper, hvor tryghed er i højsædet og hvor ens travle hverdag kan tilpasses en livsstil, og et hjem, som ikke kræver for meget. Når vi bygger varieret, skaber vi rammen for at et dynamisk boligkvarter og som kan tilgodese forskellige behov, for mennesker på tværs af alder. Det giver et bæredygtigt kvarter, hvor folk kan bo fra de er børn til de er gamle. Boligerne er ikke tegnet endnu og vi kender derfor ikke deres indretning, men i vores videre arbejde har vi stort fokus på at skabe gode og ordentlige boliger til de målgrupper, som vi har identificeret. Læs mere s.45 i udviklingsplanen.

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bebyggelse og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

NYHEDSBREV

Vil du have de seneste nyheder og info om Søagerhusene sender vi dem til dig i din indboks.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage generelle, samt markedsføringsmæssige informationer, herunder invitationer til arrangementer etc. fra Søagerhusene. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.